fbpx

Da jeg fik interessen

Vi skal helt tilbage til 24.december 1990. Her fik jeg et tryllesæt i julegave. Sættet hed “Tryl med Zimba”. Jeg kunne ikke selv læse og forstå forklaringerne, så det fik jeg hjælp til. Jeg brugte en del tid på at øve de forskellige numre og i årene efter lånte jeg samtlige bøger, biblioteket havde om emnet, flere gange.

Snyd med kort

Afspil video
Fra 1990 til 1998 lånte jeg som sagt bøger på biblioteket, jeg lånte dem flere gange og lærte forskellige tricks derfra. Jeg tryllede kun for familie og venner.
I 1998 sad min mor en dag og kiggede en af bøgerne igennem. Her opdagede hun adressen på et firma, som skulle ligge i Horsens. Firmaet hed Pegani, og findes stadigvæk. Det sælger alt indenfor trylleri og Gøgl.

De første tricks

Jeg kontaktede pegani og fik bestilt deres hovedkatalog. Det var en stor dag, da det kom med posten. Det blev nøje læst igennem og jeg fandt nogle tricks, som jeg godt ville bestille. Ventetiden var lang, men få dage efter, kom der en pakke med de bestilte tricks. I løbet af det næste års tid, blev endnu en bestilling sent afsted og med den pakke, var der et brev med. I det stod der, at Pegani ville afholde en magisk Junior Weekend, jeg tilmeldte mig og derefter kom der til at ske ting, som jeg slet ikke havde forestillet mig, et år forinden, men Magisk Junior Weekend og hvad der skete derefter vil jeg skrive om senere,i et par andre indlæg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.