fbpx

De mange konkurrencer

Som jeg før har skrevet, gav min første konkurrence mig blod på tanden, hvilket jeg her vil skrive om. Det første år på Magisk Junior Weekend, hvor jeg fik en anden plads i scene konkurrencen, gav mig mod på at stille op de efterfølgende år. Her fik jeg også mod på, at stille op i close up konkurrencen. Close up er trylleri tæt på, med kort, elastikker, terninger osv.

Konkurrence priser

Jeg stillede op i konkurrence hvert år jeg deltog på magisk junior weekend. Der var år hvor jeg ikke fik nogen placering, og andre hvor jeg fik anden pladser. Selvom jeg ikke kom helt til tops, var det sjovt at stille op og udfordringen ved at lave noget nyt, øve det og til sidst fremføre det til en konkurrence var en sjov proces, som jeg stadig nyder.

Klub konkurrencer

Efter magisk Junior Weekend var det den årlige konkurrencen i trylleklubben jeg deltog i. Her er det gennem årene blevet til alt fra 1.pladser til bund placeringer. Et år var jeg heldig at vinde og få turen til nordisk mesterskab i Norge, hvor jeg fik en fin 5.plads.

Konkurrence setup

Et typisk setup til en tryllekonkurrence er:
Der sidde mindst tre dommere. Her er to tryllekunstnere og så en dommer, som ikke har noget kendskab til trylleri. Dommerne vurdere så ud fra kategorierne teknik, underholdningsværdi og nytænkning. De første år jeg deltog havde vi 8 minutter til at vise sin akt, men efter DM i trylleri blev indført, har vi nu 10 minutter.
I 2016 blev det første DM i trylleri afholdt i Aalborg. Her stillede jeg op og kom hjem med en 5. plads

Videoen herunder er fra 2015, hvor jeg vandt Århus klubbens mesterskab. i 2016 stillede jeg op i DM med samme akt.

Afspil video

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.