fbpx

Magisk Junior Weekend

Så er det tid til at fortælle videre 🙂 Jeg vil nu fortælle om min første Magisk Junior Weekend og hvad den gjorde for min fremtid. Som jeg tidligere skrev tilmeldte jeg mig i 1999, Magisk junior weekend i Horsens. Det var en kongress, som blev afholdt en weekend i september og var for unge under 20 år.

Magisk junior weekend

I løbet af weekenden blev der afholdt seminarer og konkurrencer indenfor scene trylleri og close up trylleri (trylleri tæt på). Jeg havde tilmeldt mig scene konkurrencen, hvilket jeg vil skrive om senere, i dette opslag. Lørdag morgen stod jeg på toget og drog mod Horsens. I Horsens blev jeg mødt af en flok andre trylle interesserede, som allerede var godt i gang, med at vise hinanden forskellige tricks. Det var helt fantastisk, at opleve så mange med samme interesse som mig, noget jeg slet ikke havde forestillet mig. Efter en kort velkomst, gik weekenden for alvor i gang. Der var seminarer, hvor professionelle tryllekunstnere lærte fra sig, der var hyggelige pauser, hvor vi alle kunne vise hinanden tricks, om aftenen skulle vi alle overnatte på Horsens Vandrehjem og her fortsatte trylleriet langt ud på natten.
Afspil video

Søndag fortsatte med seminarer og et afslutnings show. Kort sagt var det en weekend, som var poppet med trylleri, magi, underholdning , hyggelig samvær osv.

Denne weekend gav mig også lysten til, at komme ud og optræde for andre, hvilket jeg har gjort lige siden.

Min første trylle konkurrence

Som sagt havde jeg tilmeldt mig scene konkurrencen, noget som jeg havde overvejet længe, men havde til sidst besluttet, at det måtte briste eller bære. Jeg havde købt et reb trick ved Pegani, som jeg valgte at stille op med. Her var jeg så heldig at vinde 2. Pladsen og et gavekort på 500 kr. Disse penge blev brugt på tricks, som jeg ville bruge når jeg skulle ud og optræde. De efterfølgende år var jeg også med, på magisk Junior Weekend, og lærte en masse ting, forsøgte mig også med close up konkurrencen, hvor jeg også fik gode placeringer. For nogle år siden, var jeg med som hjælper og for at lære fra mig. Desværre er den sidste junior weekend blevet afholdt i 2016, men der er heldigvis andre muligheder for at lære fra andre. Blandt andet trylleklubber og andre kongresser. Jeg vil senere fortælle om mine oplevelser i trylleklubberne. Den første konkurrence gav mig blod på tanden og siden den gang har stillet op i en del andre konkurrencer, hvilket jeg vil skrive mere om senere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.