fbpx

Trylle Bien

Fortællingen om, hvordan Trylle Bien i 2009 kom til verden. I 2008 var jeg begyndt at køre lidt sur i trylleriet. Jeg trængte til en fornyelse. Specielt mit børneshow trængte til at blive opgraderet. Jeg gik længe og tænkte over, om jeg skulle lave en figur, eller blot lave et nyt show. Med hensyn til figuren, skulle det helst være noget nyt, så klovn var udelukket.

Ideen til Trylle Bien

En aften sad jeg og snakkede med min forældre om det og her kom forslaget, om en tryllende bi. Ideen var sjov, så nogle dage efter sad jeg og lavede brainstorm på tricks. Der gik ca. 6 måneder fra vi havde fået ideen, til jeg havde fundet tricks nok, til at lave 30 minutters show. I løbet af den periode, havde jeg også fået fremskaffet en masse gul/sort stribet stof. Det stof havde ikke været let at finde, men jeg havde fundet noget i Tyskland. Min mor havde heldigvis sagt, hun godt ville sy et kostume, så det var næste projekt. sjov for børn Vi brugte det meste af en dag, på at måle og sy, men så var der også et helt bi kostume klar.

Første show

i 2009 var jeg for første gang ude at trylle, som Trylle Bien og har siden dengang, optrådt til en masse forskellige arrangementer. F.eks. fastelavn, julefester og meget andet. Trylle Bien elsker at trylle, men har ofte brug for hjælp fra de mange børn som er mødt op for at se trylleshowet. Så det lykkes altid at få et mirakel og et grin frem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.