fbpx

Trylleklubberne

I dette indlæg fortæller jeg om mødet med trylleklub universet i Danmark En dag jeg var på besøg hos Pegani i Horsens, søgte en anden tryller, David, et lift nordpå. Jeg kunne tilbyde ham noget af turen og han kunne så blive hentet der. Vi havde en hyggelig tur i bilen, hvor vi fik snakket en del om tryl. Tryllekunstner til alle fester Her fortalte David mig om Aalborg trylleklub. Jeg havde aldrig forestillet mig der var klubber i Danmark, hvor tryllere mødtes. Det skulle dog hurtig vise sig der var/er en del klubber. Længere ned kan du læse, om der er en klub nær dig. Jeg besluttede mig hurtigt for at aflægge Aalborg klubben et besøg.

Aalborg trylleklub


De næste mange år var jeg med til næsten alle møder i Aalborg. Det var meget hyggeligt og sjovt. Vi udvekslede ideer, viste de nyeste tricks og havde nogle hyggelige timer sammen. Vi holdt møde på “Huset” i Aalborg og når det lukkede fortsatte vi på en nærliggende cafe, hvor snakken og trylleriene fortsatte.

I 2007 besluttede vi at lave klubben lidt mere officiel, så der skulle betales kontingent for at være med. Der vil så være lidt økonomi til at lave seminar osv.

Den 4. oktober 2007 var der så stiftende generalforsamling.
Et par år efter blev jeg valgt til formand hvilket jeg var frem til jeg flyttede fra klubben.

Aarhus trylleklub


I den tid jeg var i Aalborg flyttede jeg til Aarhus og så til Randers. Imens jeg boede i Aarhus, kom jeg med i Aarhus trylleklub, hvor jeg også var med til en del møder. Så i en periode havde jeg to klubber jeg besøgte jævnligt.

I Aarhus klubben, hvor jeg stadig kommer, er der tit seminar til møderne. Her kommer der tryllere fra de meste af verden for at undervise os i forskellige tricks, teknikker eller andet brugbart.

I gennem årene har der været seminar i alt fra børnetrylleri, til close up.

Det er altid meget hyggeligt til møderne og alle er klar på at lære fra sig eller se noget nyt.

Hvert år i februar er der klub konkurrence, hvor jeg har stillet op en masse gange.

Du kan læse om de mange konkurrencer i et andet indlæg her på siden.

Trylleklubber i Danmark


Her er links til de 4 klubber som jeg er bekendt med der er i Danmark

Aalborg trylleklub

Magisk Club Aarhus

Magisk Cirkel Sønderjylland

Magisk Cirkel

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.