fbpx

Fra bestilling til udførsel af showet

Nogen er måske i tvivl om, hvad der sker, når man bestiller et trylleshow.
Jeg vil kort fortælle, hvad der sker, fra du kontakter mig første gang, til du bestiller og indtil trylleshowet er udført.

  • Du kontakter mig pr. Mail, telefon eller formularen på denne side. Her fortæller du hvilket arrangement det drejer sig om samt hvilken dato og tidspunkt det skal forgå. Fortæl gerne mere om arrangementet. Jo mere jeg ved, jo bedre kan jeg give et bud på noget underholdning. Har du specielle ønsker til trylleshowet, er du også velkommen til, at fortælle det her.

Jeg giver dig så svar tilbage, med et uforpligtende tilbud, samt en forklaring på, hvad jeg mener passer ind i dit arrangement.

  • Du kan nu overveje tilbuddet og vende tilbage, om du ønsker det eller ej.
  • Hvis du godkender tilbuddet, tager vi en snak om der er nogle særlige forhold, der skal tages højde for, samt aftaler lidt nærmere, hvad der skal ske på dagen.
  • Ca. En uge inden, kontakter jeg dig, for lige at følge endeligt op på vores aftale og for at være sikker på, alt stadig er, som vi aftalte tidligere.
    Underholdning til alle
  • På dagen, ankommer jeg ca. 30 minutter før show start. Vi har på forhånd aftalt hvor jeg skal henvende mig. Det kan være jeg skal henvende mig i køkkenet, i en reception, sms / ringe til dig eller noget andet. Jeg ankommer 30 minutter før, for at gøre klar til showet.
  • Når showet er slut, pakker jeg sammen og vi får sagt farvel til hinanden. Her kan betalingen falde, med mindre andet er aftalt.

Håber dette gav et lille billede af, hvordan et forløb kunne være, fra henvendelse til show

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.