fbpx

Referencer

Skive Bibliotek
Jeg vil benytte lejligheden til at takke dig for dit flotte show, der var ca. 150 børn mødt op. Flere børn og voksne der alle var svært tilfredse.
Anette Dalsgaard

Merkur, Den Almennyttige Andelskasse – Aalborg
Vi syntes vi havde en dejlig aften og siger tak for din store indsats
Du tryllebandt jo børnene med dine balloner – og så kunne vi jo snakke med forældrene medens de ventede
Hvis vi eller andre skal have lignende aktivitetter så vil vi bestemt henvise til Magiske Michael.

Konfirmation i Aalborg
Jeg kendte kun Magiske Michael igennem Trylleskolen i Aalborg. Jeg så et indslag på tv og fandt ham så på nettet…
Jeg bookede Magiske Michael, og det var virkelig et sats, for han skulle optræde til min søns konfirmation. Her måtte absolut intet gå galt.
Han underholdt alle i selskabet, lige fra konfimanden, gæster og alle børn, på den allerstørste profesionelle måde.
Alle var dybt imponeret, og taler stadig om hans optræden. Michaels underholdning var med til, at gøre min søns konfirmation fuldendt.
Michael sagde til mig, at hans optræden ville vare ca. 30-45 min. Han tog ikke tiden højtidlig, hvilket gav mig den fornødne ro.
Han var der, helt og aldeles for vores fest og gjorde meget for vores gæster.
Han kan sit kram. Han var med til, at gøre vores konfirmation, til noget helt særligt…
En meget…mege dygtig tryllekunstner…

Tryllekunstner til alle

Karolinelund Aalborg
Magiske Michael har i sæsonen 2009 lavet Walk-around trylleri i Tivoli Karolinelund for parkens mange gæster. Opgaven har været og fange de mange gæster mens de går rundt og hygger sig, for at give dem en ekstra oplevelse i forhold til hvad de havde forventet da de kom til parken, og det har Michael leveret.

DEVI A/S
Det var en kæmpe succes. Vores HR-mand kom sågar hen og gav krammere til afdelingen fordi han var så imponeret af vores smilstaffet :o) Kan kun anbefale et lignende arrangement til andre.
Igen – det var en skøn dag med en masse glade mennesker og vi fik bestemt det ud af dagen som vi håbede og mere til.
DEVI A/S- member of the Danfoss Group

John Cleese festival
Michael var sammen med Magisk Club Århus med til at fortrylle gæsterne til John Cleese festivalen under Århus festuge 2008. Som en kreativ del af festivalens restaurantshow tryllede Michael ved bordene og gav gæster i alle aldre og afskygninger en close-up oplevelse, de aldrig glemmer.

Aalborg City-trafik
Tryllekunstneren var meget børnevenlig, begik sig rigtig fint mellem børnene, også udenfor ‘showtime’ og havde nogle morsomme og positive overraskelser i ærmet. Underholdningsmæssigt var han sjov, overraskende og god til at disponere tiden – samt han sørgede for at få alle børnene med, således det ikke blev monotont og kedeligt, tværtimod!
Alt i alt har det virkelig været en god formiddag/eftermiddag og vi kan varmt anbefale ham til andre. :o)

02-small.jpg

Buddy Holly Frederikshavn
Vi havde booket Michael til lidt trylleri lørdag aften/nat på Buddy Holly Frederikshavn.
Michael var med til at holde på de første gæster, som tit kan være svært først på aften, Michael var med til at få smil & grin frem på samtlige gæster, ja nogen tabte næsten kæben ;o)
Vi har booket Michael igen – & glæder os allerede til en magisk aften ;O)
Mikal Toft, Buddy Holly Frederikshavn

Fødselsdags fest
Michael var hyret til en 100 års fødselsdagsfest (10, 30 og 60 år) Han skulle primært give børnene en god oplevelse, for at min datter også skulle have følelsen af, at det var hendes fest.
Han gav et super show, hvor børnene blev fanget og var med på scenen, så de var en del af showet. Som bonus blev de voksne også grebet, så der var ro til at nyde forestillingen.
Dejligt at hyre en professionel person der formår at levere det ønskede resultat, så vi alle fik en god oplevelse.

Integrationsfest i Mariager
Michael er jo pædagog, og det viser sig tydeligt i den måde, han henvender sig til børnene på.
Han har dem i sin hule hånd og for den sags skyld også de voksne, for hans kommentarer undervejs er virkelig humoristiske og finurlige. Inden middagen gik han rundt og lavede numre ved bordene, hvilket skabte store forventninger til hans show. En god oplevelse for de ca. 100 flygtninge og danskere, som alle fik smilet frem og lattermusklerne rørt.
Med venlig hilsen
Elsebet Hesselberg
Postitiv Sameksistens

Arkitekt skolen Aarhus
Man skal høre sandheden fra børn, fulde folk og tryllekunstnere. Så halvanden time i Magiske Michaels selskab gjorde os alle klogere. Arkitektonisk design , Arkitektskolen Aarhus takker for denne gang. Og hey… den var virkelig god den med telefonen og hjerter 8!
MVH Anders Krogdal

Rold StorKro
Kære Michael Baadsgaard.
Vi vil gerne takke dig for din indsats i forbindelse med vore familiedage Op til Jul på Rold StorKro. Du har på fortrinlig måde forstået at underholde de mange, mange børn som havde glædet sig til at komme, og som til fulde fik deres forventninger indfriet.
Vi glæder os til at arbejde sammen med dig igen i det nye år.
Med venlig hilsen
Jørgen Pedersen
Rold StorKro

Akzo Nobel Salt
Alle børnene (helt ned til 2 år) sad tryllebundet under hele showet. Magiske Michael fangede virkelig børnenes opmærksomhed med de udvalgte trick, inddragelse af børnene og den dialog han kørte med dem under hele showet. Han er virkelig go’ – vi inviterer ham helt sikkert igen. Birgitte Olsen på vegen af Akzo Nobel Salts personale forening

Arkitekt skolen århus
Som et ekstra feature til fredagsbaren havde vi allieret os med Magiske Michael. En karismatisk tryllebindene tryllonaut, som med god fornemelse for sit publikum tog fusen på alle.

Crazy Daisy Aars
Vi har på Crazy Daisy Aars altid haft glæde af Michaels tryllerier. Vi bruger ham til at holde på kunderne efter privatfester, og det må man sige Michael gør. Han er fantastisk til at underholde vores gæster, og giver dem lige den ekstra gode oplevelse, ved at komme i byen. Jeg kan give Michael mine allerbedste anbefalinger. mvh. Michael Icekjær Direktør